beyonder
Beyonder og Siemens har inngått avtale.
Foto: Beyonder

Kan bli et brohode til verdensmarkedet for norsk miljøteknologi.

  • Atle Abelsen

Stavanger-bedriften Beyonder har fått med seg den tyske industrigiganten Siemens på å utvikle morgendagens smarte og miljøvennlige løsninger for nettstabilisering og hurtiglading. Energiteknikk har tidligere omtalt denne teknologien, da Beyonder inngikk en intensjonsavtale med Haugaland Kraft Nett om å etablere piloter og demonstrasjonsanlegg for nye løsninger for nettstabilisering. Vi har...
Artikkelen er 690 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.