Tariff-forhandlinger 2020
Fra åpningen av forhandlingene på Energioverenskomsten mellom EL og IT Forbundet og Energi Norge mandag. Foto: El og IT Forbundet

Hevder Energi Norge-krav «ville ført til kraftige svekkelser av tariffavtalen»..

  • Øyvind Lie

Ytterligere utvidet med kommentar fra El og IT Forbundet. Årets oppgjør er et hovedoppgjør hvor det blir forhandlet om både lønnstillegg og innholdet i Energioverenskomsten, som er tariffavtalen mellom EL og IT Forbundet og Energi Norge. Natt til onsdag valgte forbundet å bryte forhandlingene, som hadde pågått siden mandag, skriver...
Artikkelen er 357 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..