Tariff-forhandlinger 2020
Fra åpningen av forhandlingene på Energioverenskomsten mellom EL og IT Forbundet og Energi Norge mandag. Foto: El og IT Forbundet

Hevder Energi Norge-krav «ville ført til kraftige svekkelser av tariffavtalen»..

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Ytterligere utvidet med kommentar fra El og IT Forbundet. Årets oppgjør er et hovedoppgjør hvor det blir forhandlet om både lønnstillegg og innholdet i Energioverenskomsten, som er tariffavtalen mellom EL og IT Forbundet og Energi Norge. Natt til onsdag valgte forbundet å bryte forhandlingene, som hadde pågått siden mandag, skriver...
Artikkelen er 357 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.