Tariff-forhandlinger 2020
Fra åpningen av forhandlingene på Energioverenskomsten mellom EL og IT Forbundet og Energi Norge mandag.
Foto: El og IT Forbundet

Hevder Energi Norge-krav «ville ført til kraftige svekkelser av tariffavtalen»..

  • Øyvind Lie

Ytterligere utvidet med kommentar fra El og IT Forbundet. Årets oppgjør er et hovedoppgjør hvor det blir forhandlet om både lønnstillegg og innholdet i Energioverenskomsten, som er tariffavtalen mellom EL og IT Forbundet og Energi Norge. Natt til onsdag valgte forbundet å bryte forhandlingene, som hadde pågått siden mandag, skriver...
Artikkelen er 357 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.