vann
Illustrasjonsfoto.
Foto: Morten Rygh/Mostphotos

Legger vekt på god beliggenhet for krafteksport.

  • Øyvind Lie

Cloudberry Clean Energy AS har signert en avtale om å kjøpe 100 prosent av Åmotsfoss Kraft AS, et kraftverk som er under bygging i Nissedal kommune i Telemark. Den årlige produksjonen ventes å bli 22,5 GWh. Kraftverket ligger i Nidelva, hovedelva i Arendalsvassdraget, som er kraftig regulert. – Åmotsfoss kraftverk...
Artikkelen er 156 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.