mast
Illustrasjonsfoto.
Foto: Øyvind Lie

Får isteden like mye støtte via inntektsrammen. «Et spesielt viktig prosjekt for bransjen», ifølge RME.

  • Øyvind Lie

Energi Norge har fått avslag på sin søknad om å få DIGIN-prosjektet inn i Reguleringsmyndigheten for Energi (RME) sin finansieringsordning for FoU. «Prosjektet oppfyller ikke kriteriene for å kunne inngå i FoU-ordningen», heter det i RMEs avslag, som Energiteknikk har sett. Begrunnelsen er at prosjektet ikke først og fremst kan...
Artikkelen er 338 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.