Eliaden arrangeres annenhvert år, men er avlyst på grunn av korona-situasjonen.
Foto: John Petter Reinertsen

– Dette er en beslutning som er tung å ta.

  • Øyvind Lie

Eliaden, som skulle vært arrangert i mai i år på Norges Varemesse på Lillestrøm, ble i mars utsatt til 12. – 14. januar 2021 på grunn av korona-pandemien. Nå kunngjør Elektroforum, som eier Eliaden, at Eliaden 2021 avlyses. «Vi har jobbet på spreng siden myndighetene i mars iverksatte de strenge...
Artikkelen er 218 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.