Olkiluoto 3
Bildet tatt under spyling av primærkrets i Olkiluoto 3 i 2016.
Foto: TVO

Skulle startet i 2010, nå er reaktoren ytterligere elleve måneder forsinket.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Fredag  meldte Teollisuuden Voima Oyj (TVO) at de har mottatt en oppdatering fra Areva-Siemens-konsortiet som bygger det nye kjernekraftverket  Olkiluoto 3 sørvest i Finland om at oppstarten av produksjonen har fått nok en kraftig forsinkelse. Nå er planen at atombrenselet skal føres inn i reaktoren i mars 2021 og at...
Artikkelen er 368 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.