Birdsview
Bildet viser en tidligere versjon av Birdsviews råtedetektor.
Foto: Birdsview

Med maskinlæring skal Birdsviews verktøy på sikt også hjelpe med trasévalg vedlikeholdsprediksjon.

  • Øyvind Lie

– Vi mener at våre samarbeidspartnere og fremtidige kunder i dag har begrensede verktøy for å kartlegge tilstanden og hente ut for eksempel data om råteomfang, sa forretningsutvikler Sondre Nærland i Birdsview på Energi Norges smartgridkonferanse på internett tirsdag. Selskapet utvikler en helt ny løsning som skal gjøre det mulig...
Artikkelen er 418 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.