kraftlinje
Foto: Leif Jönsson/Mostphotos

Nettoeksport fra Norge på 710 GWh på en uke.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I forrige uke økte nettoeksporten av kraft fra Norge med om lag 30 prosent sammenlignet med uka før. Ifølge foreløpige tall var nettoeksporten på over 710 GWh og dermed den høyeste eksporten fra Norge for en enkelt uke siden 2016, skriver NVE i sin ukentlige rapport om kraftsituasjonen. Den høye...
Artikkelen er 114 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.