vindturbin
Illustrasjonsfoto.
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Norsk Vind har dårlig tid til å rekke 2021-fristen.

  • Øyvind Lie

Olje- og energidepartementet har avslått anmodningen fra Norsk Vind Skorveheia AS om å gi konsesjonen til Skorveheia vindkraftverk i Flekkefjord kommune i Agder virkning som statlig arealplan, skriver departementet på sin nettside. Planen er at parken skal bli på 45 MW med en årlig produksjon på 153 GWh. Skorveheia vindkraftverk...
Artikkelen er 366 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.