Erna Solberg
Høyre-leder Erna Solberg. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Statsminister Erna Solberg vil fortsette å bruke Enova.

  • Øyvind Lie

– Vi er glad for å se de fallende kostnadene for bunnfast havvind, det gir oss inspirasjon for arbeidet også med flytende havivnd, sa statsminister Erna Solberg på Paretos energikonferanse onsdag. Men det blir ikke aktuelt med nye støtteordninger for å få øke havvind-utbyggingen. – Flytende vindkraft trenger videre utvikling,...
Artikkelen er 121 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.