Erna Solberg
Statsminister Erna Solberg (H). Arkivfoto. Foto: Øyvind Lie

Statsminister Erna Solberg vil fortsette å bruke Enova.

  • Øyvind Lie

– Vi er glad for å se de fallende kostnadene for bunnfast havvind, det gir oss inspirasjon for arbeidet også med flytende havivnd, sa statsminister Erna Solberg på Paretos energikonferanse onsdag. Men det blir ikke aktuelt med nye støtteordninger for å få øke havvind-utbyggingen. – Flytende vindkraft trenger videre utvikling,...
Artikkelen er 121 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..