Mast
Agder Energi Nett advarer mot kraftig økende effekt på Agder. Foto: Agder Energi
Foto: Agder Energi

Statnett og Agder Energi vil kartlegge nytt stort forbruk.

  • Øyvind Lie

Agder Energi Nett og Statnett vil gå i dialog med kommuner og industri for å kartlegge framtidig behov for strøm. – Statnett har i dag et sterkt ledningsnett på Sørlandet, men nytt stort strømforbruk kan medføre behov for i første omgang å øke transformatorkapasiteten i enkelte stasjoner. Det er derfor...
Artikkelen er 240 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.