Troll
Oseberg feltsenter
Foto: Øyvind Hagen/Equinor

Kan få 16.000 kroner i ekstraregning over 15 år.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Senterpartiets Sigbjørn Gjelsvik har i et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru spurt om hvor mye kraft fra land-prosjektene vil øke husholdningenes og industriens strømkostnader i de enkelte prisområdene sammenlignet med referansebanen uten kraft fra land. Gjelsvik tar i spørsmålet utgangspunkt i Oljedirektoratets rapport Kraft fra land til norsk sokkel...
Artikkelen er 493 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.