kabel
Illustrasjonsfoto: Statnett
Foto: Statnett

Men snart handelskapasiteten til utlandet normal.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

To av de fire strømforbindelsene mellom Norge og Danmark ble skadet tidligere i år. Reparasjonsarbeidene i dansk farvann er nå nær ferdigstillelse, skriver Statnett i en melding. Kabelreparasjonene skal etter planen være sluttført i begynnelsen av oktober, og reparasjonene med Skagerrak 1 ble ferdigstilt 21. september. Statnett fant i sommer...
Artikkelen er 586 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.