Mads Nipper
Mads Nipper blir ny konsernsjef i Ørsted.
Foto: Morten Fauerby/Montgomery

Kan tjene over 20 millioner danske kroner i året.

  • Øyvind Lie

Mads Nipper er i dag administrerende direktør og konsernsjef for Grundfos, som selger vannpumper. Nipper starter i den nye jobben som konsernsjef i Ørsted 1. januar 2021, skriver selskapet i en pressemelding. Utnevnelsen skjer som følge av at Henrik Poulsens i juni kunngjorde at han har besluttet å fratre sin...
Artikkelen er 124 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.