Morrow
Her er de 19 innkomne tomteforslagene for batterifabrikken. Foto: Morrow

Morrow Batteries har mottatt 19 konkrete tomteforslag for batterfabrikk.

  • Øyvind Lie

– Vi har blitt møtt med en helt utrolig entusiasme og interesse fra hele regionen, noe antall innkomne forslag også viser. At vi har fått tilsendt 19 konkrete forslag til lokalisering av batterifabrikken, viser hvilke muligheter og vilje som finnes i regionen, sier Terje Andersen, administrerende direktør i Morrow Batteries,...
Artikkelen er 203 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..