moxnes
Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil fortsette å stille kritiske spørsmål om NorthConnect i Stortinget. Arkivfoto.
Foto: Stortinget

Rødt fikk ikke svar på hvor lenge NorthConnect-søknaden kan ligge i OED.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

«Dersom endringene i energiloven som er sendt ut på høring vedtas, står det da noe i veien for at regjeringen kan innvilge konsesjonssøknaden fra NorthConnect, og hvor lenge kan en konsesjonssøknad ligge til behandling i departementet?» Det var spørsmålet Rødts Bjørnar Moxnes stilte i et brev til energiminister Tina Bru....
Artikkelen er 464 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.