kjetil lund
Vassdrags- og energidirektør Kjetil Lund. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Kommer nettleie-kritikken i møte med kraftig moderert forslag.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Tre år er gått siden NVE la fram sitt første forslag om effektbasert nettleie. Først forlot NVE sin idé om abonnert effekt, etter massiv kritikk fra kraftbransjen. Det nye forslaget, som ble lagt fram i februar i år, skulle gi nettselskapene langt større frihet til å velge tariff selv. Men...
Artikkelen er 1298 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.