OED bru
Olje- og energidepartementet får kritikk fra DSB for å ha øvet for dårlig. Bildet ble tatt da Tina Bru tok over som statsråd.
Foto: Øyvind Lie

Får tre avvik etter tilsyn fra DSB.

  • Øyvind Lie

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har ført tilsyn med Olje- og energidepartements arbeid med samfunnssikkerhet. Ifølge DSB virker det som om OED har høy oppmerksomhet om samfunnssikkerhet og beredskap. Likevel konkluderer tilsynet med tre brudd på krav i samfunnssikkerhetsinstruksen, innenfor temaene øvelser og evaluering. Det første bruddet handler om...
Artikkelen er 560 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.