vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos
Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Setter NVE til å lage månedlige statusrapporter.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Olje- og energiminister Tina Bru og hennes svenske kollega, energi- og digitaliseringsminister Anders Ygeman, signerte fredag en avtale om endring av rammene for det felles elsertifikatmarkedet mellom Norge og Sverige. Endringsavtalen slår fast at elsertifikatsystemet avsluttes i 2035, og den setter en siste frist for når anlegg i Sverige må...
Artikkelen er 247 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.