EU KOMMISJONEN
Eftas overvåkingsorgan Esa følger nøye med på Norges etterlevelse av EU-reglene for energiområdet, som blant annet utformes her i EU-kommisjonens hovedkvarter i Brussel. Foto: Kevin White/Wikimedia Commons

Men varsler at det kan komme flere høringer om samme temaer.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Som Energiteknikk skrev tidligere i uken, har Olje- og energidepartementet (OED) gjennomført høring om EUs Ren energi-pakke som ble vedtatt i 2018 og 2019. I sitt høringsinnspill anbefalte Samfunnsbedriftene Energi departementet å vurdere å trekke høringssaken for deretter å legge den fram med bedre saksgrunnlag og høringstekst på norsk. Flere...
Artikkelen er 325 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.