Nettstasjon Hønefoss
ABB og Ringerikskraft samarbeider om denne pilot-nettstasjonen i Hønefoss, som forbedrer drift og fleksibilitet i distribusjonsnettet.
Foto: ABB

Forbedrer drift og fleksibilitet i distribusjonsnettet.

  • Øyvind Lie

«Norges mest avanserte nettstasjon skal sette en ny standard for pålitelig distribusjon av strøm med reduserte drifts- og vedlikeholdskostnader», skriver ABB i en pressemelding om pilot-nettstasjonen selskapet har samarbeidet med Ringerikskraft om i Hønefoss. Stasjonen er utrustet med fjernstyring fra driftssentralen for overvåking av driftsstatus, som muliggjør rask service og...
Artikkelen er 223 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.