Alta-dammen.
Altadammen, ved Alta vannkraftverk i Finnmark. Arkivfoto.
Foto: Statkraft

«Vil være et uforholdsmessig inngrep», skriver RME.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk nylig skrev, har Statkraft søkt om å få slippe kravet om selskapsmessig skille. Olje- og energidepartementet ba Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE om innspill til saken. I sitt innspill, som Energiteknikk har sett, anbefaler RME å gi dispensasjon fra kravet i 15 år. Statkraft understreket i sin...
Artikkelen er 171 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.