vindturbin
Foto: Robert Sandell/Mostphotos
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Af Gruppen har signert kontrakt med Entreprenørservice.

  • Øyvind Lie

JR Anlegg AS, et selskap i AF Gruppen, har signert kontrakt med Entreprenørservice AS fra Førde om å bygge vei og gjøre grunnarbeider for Odal vindkraftverk på Songkjølen og Engerfjellet i Nord-Odal kommune like øst for Minnesund og Mjøsa. Kontrakten har en estimert verdi på 100-150 millioner kroner. Arbeidene forventes...
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.