Solceller
Statkraft vil bygge solkraft i Irland. Foto: Mostphotos

Sikrer seg prosjekter som kan gi ytterligere 275 MW.

  • Øyvind Lie

Statkraft Irland har fullført kjøpet av fem konsesjonsgitte solcelleparker med en samlet kapasitet på 275 MWp fra selskapet Lightsource bp, som utvikler solenergiprosjekter, skriver Statkraft i en melding på sin nettside. Prosjektene ligger i fylkene Meath, Laois, Tipperary og Cork i Irland. Selskapet opplyser i meldingen at de er klare...
Artikkelen er 109 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..