Solceller
Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

Sikrer seg prosjekter som kan gi ytterligere 275 MW.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statkraft Irland har fullført kjøpet av fem konsesjonsgitte solcelleparker med en samlet kapasitet på 275 MWp fra selskapet Lightsource bp, som utvikler solenergiprosjekter, skriver Statkraft i en melding på sin nettside. Prosjektene ligger i fylkene Meath, Laois, Tipperary og Cork i Irland. Selskapet opplyser i meldingen at de er klare...
Artikkelen er 109 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.