Solceller
Illustrasonsfoto. Foto: Mostphotos

Sikrer seg prosjekter som kan gi ytterligere 275 MW.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Statkraft Irland har fullført kjøpet av fem konsesjonsgitte solcelleparker med en samlet kapasitet på 275 MWp fra selskapet Lightsource bp, som utvikler solenergiprosjekter, skriver Statkraft i en melding på sin nettside. Prosjektene ligger i fylkene Meath, Laois, Tipperary og Cork i Irland. Selskapet opplyser i meldingen at de er klare...
Artikkelen er 109 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.