Urban Reserve
Statkraft skal optimalisere driften av gasskraftverk på mellom 2 og 4 MW i Storbritannia. Foto: Statkraft

Inngår avtale om optimalisering av urban portefølje i Storbritannia.

  • Øyvind Lie

Statkraft har inngått en avtale om å optimalisere og handle med selskapet AMP Clean Energys Urban Reserve-portefølje med fleksible peak-gasskraftverk. Kraftverkene er typisk mellom 2 og 4 MW og ligger i byområder og kommersielle områder, opplyser Statkraft i en melding på sin nettside. Avtalen mellom de to selskapene går over...
Artikkelen er 212 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..