Urban Reserve
Statkraft skal optimalisere driften av gasskraftverk på mellom 2 og 4 MW i Storbritannia.
Foto: Statkraft

Inngår avtale om optimalisering av urban portefølje i Storbritannia.

  • Øyvind Lie

Statkraft har inngått en avtale om å optimalisere og handle med selskapet AMP Clean Energys Urban Reserve-portefølje med fleksible peak-gasskraftverk. Kraftverkene er typisk mellom 2 og 4 MW og ligger i byområder og kommersielle områder, opplyser Statkraft i en melding på sin nettside. Avtalen mellom de to selskapene går over...
Artikkelen er 212 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.