Lønnsomheten på både NorNed-forbindelsen (bildet) og Danmarkskablene blir høyere enn ventet i år.
Foto: Statnett

Venter å få 1797 millioner i flaskehalsinntekter i år, 54 prosent mer enn den gamle rekorden.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

På bare to måneder, fra medio juni til medio august, har prognosen for hvor mye Statnett vil tjene på flaskehalsinntekter i 2020 økt fra 1321 millioner kroner til 1797 millioner kroner, skriver Statnett i en presentasjon offentliggjort fredag og som Energiteknikk har sett. Beregningen viser at Statnett ligger an til...
Artikkelen er 420 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.