reinsfors
Illustrasjonsfoto, Reinsfors dam.
Foto: Statkraft

– En alvorlig svikt i vår kvalitetssikring.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Gjennom sommeren sendte Statnett produksjonsdata fra norske kraftverk til ENTSO-Es transparensplattform med ned mot et kvarters forsinkelse, ikke fem dager som regelverket foreskriver. Denne feilen er nå rettet. – Vi ser alvorlig på at dataene ble publisert tidligere enn reglene tilsier, og vi arbeider for å unngå at lignende feil kan...
Artikkelen er 237 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.