Prytz og Frantzen
Administrerende direktør i Hålogaland Kraft, Ida Texmo Prytz, og administrerende direktør i Nordkraft, Eirik Frantzen.
Foto: Nordkraft

Styrene i Hålogaland Kraft og Nordkraft anbefaler eierne å fusjonere.

  • Øyvind Lie

Det går fram i en pressemelding fra Nordkraft. Organiseringen skal være desentral og balansert, som betyr at de fleste datterselskapene får hovedkontor enten i Harstad eller Narvik, med ansatte fordelt på flere steder Den fusjonerte strømsalgvirksomheten skal hete Polar Kraft, og vil være lokalisert på åtte steder i Nord-Norge. Vil...
Artikkelen er 294 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.