Det spanske oljeselskapet Repsol vurderer kraft fra land i Nordsjøen.
Foto: Repsol

Lyse har bestilt kapasitet i nettet.

  • Øyvind Lie

Lyse Elnett har søkt Statnett om tilknytning av kraft fra land til plattforminstallasjoner på Vette-feltet i Nordsjøen for det spanske oljeselskapet Repsol. «Kraftbehovet beror på endelig valgt utbyggingskonsept, men er forventet å ligge på 20 MW under drift/produksjon og 30 MW det første halvannet året da boreoperasjoner vil gjennomføres», heter...
Artikkelen er 247 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.