Anders Ygeman
Sveriges energi- og digitaliseringsminister Anders Ygeman besøkte sin kollega Tina Bru i Oslo fredag.
Foto: Øyvind Lie

Men Sveriges energiminister tror Norge er mer interessert i å bygge kabler dit prisene er høyere.

  • Øyvind Lie

Fredag var Sveriges energi- og digitaliseringsminister Anders Ygeman (Socialdemokraterna) på besøk hos olje- og energiminister Tina Bru i Oslo for å skrive under en avtale om å avslutte elsertifikatsystemet tidligere enn planlagt (se egen sak). Under et pressetreff i forbindelse med signeringen ble det påpekt at kraftprisene i Sverige den...
Artikkelen er 520 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.