BLYVERKET
Forbrukerrådets direktør Inger Lise Blyverket.
Foto: John Trygve Tollefsen/Forbrukerrådet

– Det er skuffende at juksepriser er så utbredt.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med kommentar fra Energi Norge. En rekke strømselskaper opererer med det Forbrukerrådet hevder er hemmelige priser, som gjør at kundene igjen ifølge Forbrukerrådet må betale en høyere regning enn forespeilet. Forbrukerrådet klager nå avtalene inn for brudd på både markedsføringsloven og angrerettloven, går det fram i en pressemelding. Selskapene...
Artikkelen er 478 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.