Forhandlinger
Barbro Noss, forhandlingsdirektør i Samfunnsbedriftene, og Geir Aasen, leder av EL og IT Forbundets forhandlingsdelegasjon.
Foto: Alejandro Decap/EL og IT Forbundet

Minstelønnssatsen økt med over 17.000 kroner, generelt tillegg på 2500 kroner,

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Natt til torsdag kom Samfunnsbedriftene til enighet med arbeidstakerorganisasjonene om ny Energiavtale I og II som skal gjelde for perioden 2020 – 2022. Energiavtale I og II regulerer bestemmelser om lønn og diverse tillegg for nær 100 energibedrifter knyttet til Samfunnsbedriftene. Fornøyd – Det har vært krevende, men vi fikk...
Artikkelen er 390 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.