Forhandlinger
Barbro Noss, forhandlingsdirektør i Samfunnsbedriftene, og Geir Aasen, leder av EL og IT Forbundets forhandlingsdelegasjon. Foto: Alejandro Decap/EL og IT Forbundet

Minstelønnssatsen økt med over 17.000 kroner, generelt tillegg på 2500 kroner,

  • Øyvind Lie

Natt til torsdag kom Samfunnsbedriftene til enighet med arbeidstakerorganisasjonene om ny Energiavtale I og II som skal gjelde for perioden 2020 – 2022. Energiavtale I og II regulerer bestemmelser om lønn og diverse tillegg for nær 100 energibedrifter knyttet til Samfunnsbedriftene. Fornøyd – Det har vært krevende, men vi fikk...
Artikkelen er 390 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..