EU KOMMISJONEN
EU-kommisjonens hovedkvarter i Brussel. Foto: Kevin White/Wikimedia Commons
Foto: Kevin White/Wikimedia Commons

Vil ha svar om informasjonsdeling, «etterforskningsmyndighet» og manglende speiling av EU-lovverket.

  • Øyvind Lie

Eftas overvåkingsorgan Esa stiller i et brev til Olje- og energidepartementet (OED)  en rekke spørsmål om hvilken uavhengighet Reguleringsmyndigheten for Energi i NVE har. Bakgrunnen er at hvert enkelt EU-land må ha en egen uavhengig reguleringsmyndighet for Energi, noe Norge løste ved å opprette RME som en del av NVE...
Artikkelen er 605 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.