Fjordkraft
Illustrasjonsfoto. Foto: Fjordkraft

«Opererer i henhold til etablerte bransjestandarder», hevder selskapet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

I forrige uke klaget Forbrukerrådet inn 29 strømselskaper til Forbrukertilsynet for «ulovlige» kontrakter som med «juksepriser» som «lurer kundene». Fjordkraft var et av selskapene som ble klaget inn. Forbrukerrådet kritiserte Fjordkraft og andre selskaper for å operere med et tillegg på spotprisen for uspesifiserte innkjøpskostnader og handelskostnader. «I henhold til...
Artikkelen er 308 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.