Fjordkraft
Foto: Fjordkraft

«Opererer i henhold til etablerte bransjestandarder», hevder selskapet.

  • Øyvind Lie

I forrige uke klaget Forbrukerrådet inn 29 strømselskaper til Forbrukertilsynet for «ulovlige» kontrakter som med «juksepriser» som «lurer kundene». Fjordkraft var et av selskapene som ble klaget inn. Forbrukerrådet kritiserte Fjordkraft og andre selskaper for å operere med et tillegg på spotprisen for uspesifiserte innkjøpskostnader og handelskostnader. «I henhold til...
Artikkelen er 308 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..