kabel
Foto: Statnett

Skal kun unntaksvis reise i helger og på avtalte fridager.

  • Øyvind Lie

Partene i forhandlingene på Kabelmontøroverenskomsten kom til enighet torsdag ettermiddag, skriver El og IT Forbundet i en pressemelding. Kabeloverenskomsten er mellom Næringslivets Hovedorganisasjon og Norsk Industri på den ene siden og Landsorganisasjonen i Norge og EL og IT Forbundet på den andre siden. Den omfatter de som jobber med å...
Artikkelen er 221 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..