kabel
Illustrasjonsfoto: Statnett
Foto: Statnett

Skal kun unntaksvis reise i helger og på avtalte fridager.

  • Øyvind Lie

Partene i forhandlingene på Kabelmontøroverenskomsten kom til enighet torsdag ettermiddag, skriver El og IT Forbundet i en pressemelding. Kabeloverenskomsten er mellom Næringslivets Hovedorganisasjon og Norsk Industri på den ene siden og Landsorganisasjonen i Norge og EL og IT Forbundet på den andre siden. Den omfatter de som jobber med å...
Artikkelen er 221 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.