Gratangen kommune
Foto: Nordkraft

Sammenslåingen av Hålogaland Kraft og Nordkraft rykker nærmere.

  • Øyvind Lie

Kommunestyret i Gratangen vedtok i dag å si ja til fusjon mellom Hålogaland Kraft og Nordkraft. Etter at Harstad kommune sa ja i forrige uke, gjenstår det nå behandling og vedtak i fem eierkommuner. – Det var stort engasjement i kommunestyret i Gratangen og en svært aktiv debatt i forkant...
Artikkelen er 124 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.