Gudbrandsdal Energi
Foto: Tore Halvorsen

Ber Forbrukerrådet dementere påstand om lureri.

  • Øyvind Lie

Forbrukerrådet sendte onsdag ut en pressemelding om at 29 strømselskaper klages inn til Forbrukertilsynet for ulovlige strømavtaler. Ett av selskapene på listen var Gudbrandsdal Energi, for sitt produkt «Tilbudsspot». Gudbrandsdal Energi avviser at avtalen er ulovlig. Selskapet skriver i en pressemelding at strømprisen i avtalen beregnes etter metoden Konkurransetilsynet i...
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.