havvind
Illustrasjonsfoto: Ørsted
Foto: Ørsted

Statnett vil jobbe for standardisering, men vet ikke om Norge kobles på.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I Statnetts langsiktige markedsanalyse, som ble publisert mandag, forutsetter selskapet at en etablering av en vindhub i Nordsjøen med tilknytning til Tyskland, Nederland og Danmark, og en vindhub i Østersjøen med tilknytning til Danmark og Polen innen 2030. I 2040 forutsetter Statnett at vindhuben i Nordsjøen knytter seg til Storbritannia...
Artikkelen er 215 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.