varselskilt.
Prosjektleder Pål W. Vassvik i Helgeland Kraft Nett viser fram de nye varselskiltene.
Foto: Helgeland Kraft Nett

Hever sikkerheten der høyspentlinjer går over farvann.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Til sommeren planlegger Helgeland Kraft Nett oppstart med å skilte 135 luftspenn som går over farvann på Helgeland. Nå ønsker nettselskapet å komme i kontakt og inngå avtaler med grunneiere som blir berørt. I 2013 skjedde en fatal ulykke hvor en ansatt på et skip kom borti en strømførende ledning...
Artikkelen er 227 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.