vindturbin
Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

OED sender saken tilbake til kommunen for behandling.

  • Øyvind Lie

Olje- og energidepartementet har avslått anmodningen fra Bremangerlandet Vindpark AS om å gi konsesjonen til Bremangerlandet vindkraftverk (86,4 MW) virkning som statlig arealplan. Bremangerlandet vindkraftverk, som eies av SFE, er planlagt i et område angitt som Landbruks-, natur og friluftsområde (LNF) i Bremanger kommune nord i Vestland fylke. Konsesjonæren søkte...
Artikkelen er 311 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.