Illustrasjonsfoto.
Foto: Lyse

Energi Norge møter EL og IT Forbundet hos Riksmekleren mandag.

  • Øyvind Lie

Dersom meklingen ikke fører frem, vil over 1100 ansatte i 27 selskaper bli tatt ut i streik fra onsdag, skriver Energi Norge i en pressemelding. EL og IT Forbundet varslet fredag hvilke selskaper som blir tatt ut i tilfelle streik neste uke. Forbundet har med ett unntak valgt entreprenørbedrifter i...
Artikkelen er 244 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.