nett romsdal
Illustrasjonsfoto.
Foto: Øyvind Lie

KraftCert vil innføre sensornettverk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

KraftCERT har på oppdrag fra NVE gjennomført en studie på bruk av sikkerhetsindikatorer. Målet er å få en bedre oversikt og oppdage uønskede trender i IKT-sikkerheten tidlig. Ifølge rapporten opplever KraftCERT og NVE i dag at det i dag ikke er nok relevant informasjon tilgjengelig fra kraftbransjen for å kunne...
Artikkelen er 340 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.