Stinessen
Juridisk sekretær for Landssamanslutninga av vasskraftkommunar (LVK), Stein Erik Stinessen, deltok i en høring på Stortinget om vindkraftmeldingen onsdag.
Foto: Skjermdump/Stortinget

Ber om like rammevilkår for vann- og vindkraft.

  • Øyvind Lie

– Man inviterer kommunene til å si ja til omfattende naturinngrep uten noen kompensasjon. LVK foreslår innført en miljøavgift, og at energi- og miljøkomiteen gjør det, fordi regjeringen sier i meldingen at den ikke ønsker å gjøre det nå, at man skal tenke på det. Det er ikke tid til...
Artikkelen er 368 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.