Stinessen
Juridisk sekretær for Landssamanslutninga av vasskraftkommunar (LVK), Stein Erik Stinessen, deltok i en høring på Stortinget om vindkraftmeldingen onsdag. Foto: Skjermdump/Stortinget

Ber om like rammevilkår for vann- og vindkraft.

  • Øyvind Lie

– Man inviterer kommunene til å si ja til omfattende naturinngrep uten noen kompensasjon. LVK foreslår innført en miljøavgift, og at energi- og miljøkomiteen gjør det, fordi regjeringen sier i meldingen at den ikke ønsker å gjøre det nå, at man skal tenke på det. Det er ikke tid til...
Artikkelen er 368 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..