unngår hjemfall
Hilde Merete Aasheim konsernsjef i Hydro og Eimund Nygaard konsernsjef i Lyse har signert avtale om et felles vannkraftselskap.
Foto: Hydro/Halvor Molland

Dermed hjemfaller ikke Røldal-Suldal til staten i 2022.

  • Øyvind Lie

Lyse og Hydro går sammen om kraftverk på Sør-Vestlandet og etablerer et nytt selskap som blir en av landets største vannkraftaktører. Det nye selskapet med base i Rogaland vil eies med 74,4 prosent av Lyse og 25,6 prosent av Hydro. Navnet blir Lyse Kraft DA og skal ha hovedkontor i...
Artikkelen er 694 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.