Bleikvatnet
Bleikvatnet i Hemnes kommune i Nordland, regulert som magasin for Øvre og Nedre Røssåga kraftverk. Arkivfoto. Foto: Statkraft

Men nå stiger kraftprisen igjen.

  • Øyvind Lie

Ved utgangen av uke 41 var fyllingsgraden i norske magasiner 95,0 prosent. Det er høyeste fyllingsgrad på tilsvarende tidspunkt for årene 2000-2019. Gjennom uka gikk magasinfyllingen opp med 0,5 prosentenheter, skriver NVE i en melding. Høyest magasinfylling hadde Øst-Norge (område 1) med 98,7 prosent, mens Nord-Norge (område 4) hadde lavest...
Artikkelen er 263 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..