Bleikvatnet
Bleikvatnet i Hemnes kommune i Nordland, regulert som magasin for Øvre og Nedre Røssåga kraftverk. Arkivfoto.
Foto: Statkraft

Men nå stiger kraftprisen igjen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Ved utgangen av uke 41 var fyllingsgraden i norske magasiner 95,0 prosent. Det er høyeste fyllingsgrad på tilsvarende tidspunkt for årene 2000-2019. Gjennom uka gikk magasinfyllingen opp med 0,5 prosentenheter, skriver NVE i en melding. Høyest magasinfylling hadde Øst-Norge (område 1) med 98,7 prosent, mens Nord-Norge (område 4) hadde lavest...
Artikkelen er 263 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.