norflex
Arendal Havn er en av kundene som deltar i Norflex-prosjektet, i samarbeid med energiselskapet Noova.
Foto: Arendal Havn

Skal teste faktisk betalingsvillighet for tilgjengelig fleksibilitet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I Norflex har demonstrasjonsprosjekter på Agder og i Buskerud testet kjøp og salg av fleksibilitet, slik Energiteknikk tidligere har omtalt. Omkring 20 ulike selskaper, både strømleverandører og ulike teknologileverandører, deltar. Testene som nå er gjennomført har dokumentert at de ulike teknologiene fungerer tilfredsstillende gjennom hele verdikjeden, skriver Agder Energi i...
Artikkelen er 293 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.