norske skog saugbrugs
Norske Skog Saugbrugs i Halden. Foto: Erlend Bjørtvedt/Wkikmedia Commons
Foto: Bjoertvedt/Wikimedia Commons

Tapte 45 millioner kroner på salg av overskuddsenergi, kritisk til manglende korona-kompensasjon.

  • Øyvind Lie

Norske Skog Saugbrugs (Norge) vil i løpet av 4. kvartal i år stanse produksjonen på en av papirmaskinene, PM5, permanent. - Koronarestriksjonene har hatt alvorlig, negativ innvirkning på driften på grunn av et plutselig og betydelig fall i etterspørselen etter publikasjonspapir. For å sikre fremtidig lønnsomhet og konkurransekraft, må vi...
Artikkelen er 315 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.