Jan-Erik Brattbakk
Foto: Ringerikskraft

Jan-Erik Brattbakk rykker opp fra stillingen som nettsjef.

  • Øyvind Lie

Fra 1. oktober tar Jan-Erik Brattbakk over som daglig leder i Ringerikskraft Nett. For første gang vil denne rollen besittes av en annen enn konsernsjefen i Ringerikskraft, og endringen blir gjort som følge av myndighetskrav for funksjonelt skille som er gjelder fra årsskiftet. Jan-Erik Brattbakk har som nettsjef vært operativt...
Artikkelen er 188 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.