Freyr
Skisse av Freyrs planlagte batterifabrikk i Mo i Rana.
Foto: Freyr

Freyr og Siemens inngår avtale om leveranser av battericeller.

  • Øyvind Lie

Freyr AS og Siemens Energy AS har inngått en Memorandum of Understanding (MoU) for leveranser av litium-ion (LiB) battericeller for marine bruksområder og energilagringssystemer, produsert med 100 prosent fornybar energi ved Freyrs batterianlegg som er under utvikling i Mo i Rana, går det fram i en pressemelding fra Freyr. I...
Artikkelen er 311 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.