Freyr
Skisse av Freyrs planlagte batterifabrikk i Mo i Rana. Foto: Freyr

Freyr og Siemens inngår avtale om leveranser av battericeller.

  • Øyvind Lie

Freyr AS og Siemens Energy AS har inngått en Memorandum of Understanding (MoU) for leveranser av litium-ion (LiB) battericeller for marine bruksområder og energilagringssystemer, produsert med 100 prosent fornybar energi ved Freyrs batterianlegg som er under utvikling i Mo i Rana, går det fram i en pressemelding fra Freyr. I...
Artikkelen er 311 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..