Geir Olav Uppstad fra Otera Infra (t.v.) og Rune Kiperberg fra Mørenett signerer kontrakten.
Foto: Otera Infra

Signerte kontrakt med Mørenett, skal dele med BKK Enotek.

  • Øyvind Lie

Otera Infra signerte torsdag kontrakt med Mørenett AS om å utføre elentreprenørtjenester for Mørenetts anlegg. Avtalen gjelder nyetablering, reinvesteringer samt drift og vedlikeholdsoppgaver av strømnettet på Sunnmøre, skriver Otera i en pressemelding. Deler med BKK Enotek Kontraktens estimerte omfang er på mellom 45 og 55 millioner kroner årlig fordelt på...
Artikkelen er 287 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.